Οι αμπελώνες μας

Αμπελώνες

Στους πρόποδες του όρους Σύμβολο, σε υψόμετρο 400-700 μέτρων, βρίσκονται οι απέραντοι αμπελώνες της οικογένειας Τσιώλα.

Σε μια έκταση 100.000 τ.μ., οι αμπελώνες αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής τους στην ποιοτική παραγωγή κρασιού. Κατέχοντας μια πλούσια κληρονομιά οινοποιίας, η οικογένεια έχει φροντίσει προσεκτικά αυτές τις εκτάσεις για να καλλιεργηθούν τα καλύτερα σταφύλια, ιδανικά για τη δημιουργία των εκλεκτών κρασιών της. Το μοναδικό μικροκλίμα της περιοχής, που χαρακτηρίζεται από ήπιους χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια, είναι ιδανικό για την καλλιέργεια ποιοτικών αμπελώνων. Η δροσιστική αύρα του Στρυμονικού κόλπου παρέχει την απαραίτητη ανάπαυλα από την καυτή ζέστη του καλοκαιρινού ήλιου, ενώ το επιβλητικό όρος Σύμβολο θωρακίζει τα αμπέλια από τους δυνατούς ανέμους. Το έδαφος, ένα τέλειο μείγμα πετρώδους, άγονου και αργιλώδους εδάφους, με ήπια κλίση, εξασφαλίζει τη βέλτιστη αποστράγγιση, επιτρέποντας στα αμπέλια να ευδοκιμήσουν σε ένα ιδανικό  περιβάλλον.

Σύμφωνα με την ακλόνητη δέσμευσή της για την ποιότητα, η οικογένεια Τσιώλα  έχει αναζητήσει την καθοδήγηση ειδικών για να εξασφαλίσει τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον και τα αμπέλια μεθόδους καλλιέργειας. Τα βιολογικά προϊόντα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά, με έμφαση στις σύγχρονες μεθόδους προστασίας που έχουν ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Οι συνεργάτες που ασχολούνται με τους αμπελώνες υπό την επίβλεψή τους μοιράζονται το ίδιο πάθος και δέσμευση για την παραγωγή σταφυλιών υψηλότερης ποιότητας.

Για την οικογένεια Τσιώλα, κάθε πτυχή των αμπελώνων, από το χώμα μέχρι το σταφύλι, είναι εμποτισμένη με την ουσία του πάθους και της αφοσίωσής τους στην τέχνη της οινοποίησης. Οι αμπελώνες αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής τους στη δημιουργία ποιοτικών κρασιών, αποτυπώνοντας τέλεια το πνεύμα της περιοχής και την οινοποιητική τους κληρονομιά.

0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.