Συνεργάτες

Συνεργάτες

Για να διασφαλίσει ότι παράγονται μόνο τα καλύτερα κρασιά, η Αμπελόεις πάντα έδινε προτεραιότητα σε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες με διεθνή μέντορα υψηλού επιπέδου. Από την ίδρυσή του το 2006, το οινοποιείο βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Γάλλου οινολόγου Noël Rabot, του οποίου η 40ετής εμπειρία σε φημισμένα ξένα οινοποιεία αποτελούν απόδειξη των εξαιρετικών του δεξιοτήτων.
Η τεχνογνωσία του Rabot ήταν ανεκτίμητη για την  ΑΜΠΕΛΟΕΙΣ , καθώς βοήθησε να διαμορφωθεί η κατεύθυνση του οινοποιείου και να διασφαλιστεί ότι παράγει μόνο τα κρασιά υψηλότερης ποιότητας.

Το 2018, η Αμπελόεις έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τη διασφάλιση της ποιότητας των κρασιών της, αναθέτοντας τη συνολική επίβλεψη στον Jean Natoli και την ομάδα του, οι οποίοι είναι διάσημοι Γάλλοι οινολόγοι με πλούσια ιστορία οινοποίησης στην περιοχή του Μονπελιέ. Η συνεργασία με το Natoli Laboratoire παρέμεινε σταθερή και η τεχνογνωσία τους βοήθησε την Αμπελόεις να διατηρήσει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στην οινοποίηση.

Στην Αμπελόεις, η παράδοση της οινοποίησης λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και το οινοποιείο πάντα δεσμεύεται να ακολουθεί τις μεθόδους και τις πρακτικές των καλύτερων Γάλλων οινολόγων. Από την προσεκτική επιλογή των καλύτερων σταφυλιών μέχρι την παλαίωση του κρασιού σε δρύινα βαρέλια, κάθε βήμα της διαδικασίας οινοποίησης γίνεται με τη μέγιστη προσοχή και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η δέσμευση του οινοποιείου στην παράδοση, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των Γάλλων συνεργατών του, διασφαλίζουν ότι κάθε μπουκάλι κρασί ΑΜΠΕΛΟΕΙΣ είναι ένα αριστούργημα, φτιαγμένο με δεξιοτεχνία και πάθος.

0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.