Το οινοποιείο μας

  Καθώς περπατάς στα αμπέλια, θα σε τυλίγει το άρωμα της γύρω υπαίθρου και θα μπορείς να παρακολουθήσεις από κοντά τη φροντίδα και την προσοχή που υπάρχει σε κάθε βήμα της οινοποιητικής μας διαδικασίας  

  As you stroll through the vines, you’ll be enveloped by the aroma of the surrounding countryside, and can witness first-hand the care and attention that goes into every step of our winemaking process  

Παρουσίαση Οινοποιείου

Μέσα στο μαγευτικό τοπίο της Φώλιας Ν. Περάμου Καβάλας, το οινοποιείο της Αμπελόεις αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης της οικογένειας Τσιώλα στην παραγωγή εκλεκτών οίνων. Σε μια τεράστια έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η μαγευτική τοποθεσία προσφέρει εκπληκτική θέα στο μαγευτικό όρος Σύμβολο, την χερσόνησο του Άθω και τα αστραφτερά νερά του νησιού της Θάσου.

Στην καρδιά του οινοποιείου βρίσκεται ένα υπέροχο κτίριο, στολισμένο με καταπράσινους αμπελώνες εξοπλισμένο με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Σε μια έκταση 3.600 τετραγωνικών μέτρων, το κτίριο στεγάζει τον χώρο παραγωγής, το χημείο, τον χώρο εμφιάλωσης και την αίθουσα υποδοχής, όπου οι επισκέπτες καλωσορίζονται θερμά απο την οικογένεια Τσιώλα στον κόσμο της Αμπελόεις.

Κατεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο, συναντάς το υπόγειο κελάρι με τα μεθυστικά αρώματα που αναδύονται από τα γεμάτα ξύλινα γαλλικά δρύινα βαρέλια όπου τα κρασιά παλαιώνονται σε ιδανικές συνθήκες, τον άνετο και υπέροχο διακοσμημένο χώρο γευσιγνωσίας, έχοντας την δυνατότητα να δεις κρασιά απο παλαιότερες χρονιές αλλά και ένα μικρό εκθετήριο με αντικείμενα σχετικά με την παραγωγή του κρασιού απο τα παλαιότερα χρόνια , όπως μας τα παρέδωσαν οι παππούδες μας, ο άνετος χώρος γευσιγνωσίας και ο ευρύχωρος αποθηκευτικός χώρος.

Κάθε σπιθαμή του οινοποιείου έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και έχει εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, διασφαλίζοντας ότι τα κρασιά που παράγονται στην Αμπελόεις είναι απαράμιλλης ποιότητας και μοναδικότητας. Από την πνευματικό σύγχρονο πιεστήριο με δυνατότητα κρυοεκχύλισης έως τους κάθετους και οριζόντιους αυτόματους οινοποιητές, ανοξείδωτες δεξαμενές ζύμωσης, σταθεροποίησης και αποθήκευσης, φίλτρο διήθησης, φίλτρο γης διατόμων και γραμμή εμφιάλωσης τελευταίας τεχνολογίας, κάθε λεπτομέρεια έχει  σχεδιαστεί και μελετηθεί σχολαστικά με στόχο την παραγωγή ποιοτικών κρασιών. Πέρα από τον τεχνικό εξοπλισμό, το οινοποιείο ενσαρκώνει το αληθινό πάθος της οικογένειας Τσιώλα για την οινοποίηση, που έχει περάσει από γενιά σε γενιά.

Με κάθε μπουκάλι, η ακλόνητη δέσμευση της οικογένειας για τη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών υλοποιείται, δημιουργώντας μια εμπειρία που είναι τόσο πλούσια και γεμάτη όσο και τα ίδια τα κρασιά

Επισκεφθείτε το οινοποιείο

Καλώς ήρθατε στο σύγχρονο οινοποιείο μας, φωλιασμένο ανάμεσα σε γραφικούς αμπελώνες και αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό τοπίο.

Καθώς περπατάτε στα αμπέλια, θα σας τυλίγει το άρωμα της γύρω υπαίθρου και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντάτ η φροντίδα και την προσοχή που υπάρχει σε κάθε βήμα της οινοποιητικής μας διαδικασίας. Από τη συγκομιδή των σταφυλιών μέχρι την παλαίωση των κρασιών στην υπόγεια κάβα μας, θα καθοδηγηθείτε σε κάθε στάδιο από την έμπειρη και παθιασμένη ομάδα μας, η οποία θα μοιραστεί την τεχνογνωσία της και θα προσφέρει γνώσεις για τις οινοποιητικές παραδόσεις και τη φιλοσοφία της οικογένειας Τσιώλα.

Καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας, φροντίστε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα του πύργο της Απολλωνίας, της Θάσου και του Αγίου Όρους από την όμορφη αίθουσα γευσιγνωσίας μας. Εδώ, σας προσκαλούμε να επιδοθείτε σε μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή κρασιών μας, καθένα από τα οποία αντικατοπτρίζει αληθινά το πάθος μας για ποιότητα και τη δέσμευσή μας για αριστεία. Η ομάδα των ειδικών σομελιέ μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει σε κάθε σε ένα ταξίδι γευστικής δοκιμής προσφέροντας πληροφορίες για τις μοναδικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά κάθε κρασιού.

Είτε είστε έμπειρος λάτρης του κρασιού είτε είστε αρχάριοι, μια επίσκεψη στο οινοποιείο μας είναι μια εμπειρία όπως καμία άλλη. Με τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρά του, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τη δέσμευση για την τελειότητα, είμαστε βέβαιοι ότι θα φύγετε με γνώσεις, έμπνευση και βαθιά ικανοποίηση.

Γιατί λοιπόν να μην κλείσετε την επίσκεψή σας σήμερα και να ανακαλύψετε τη μαγεία της οικογένειας Τσιώλα και τα εξαιρετικά κρασιά της Αμπελόεις;

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το πάθος μας μαζί σας!

0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.