Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία

Η Αμπελόεις είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο που ιδρύθηκε το 2006 από την οικογένεια Τσιώλα. Το όνομα «Αμπελόεις» προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη για τους αμπελώνες, αντανακλώντας τις βαθιές ρίζες της οικογένειας στην τέχνη της οινοποιίας. Με πάθος για την παραγωγή εκλεκτών και υψηλής ποιότητας κρασιών, η οικογένεια συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης Γάλλο οινολόγο Noel Rabot, ο οποίος έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών σε φημισμένα οινοποιεία του εξωτερικού.

Το προσωπικό του οινοποιείου, είναι αφοσιωμένο και άρτια εκπαιδευμένο, διασφαλίζοντας ότι κάθε βήμα της διαδικασίας οινοποίησης γίνεται με τη μέγιστη προσοχή και προσοχή στη λεπτομέρεια. Από την προμήθεια των καλύτερων πρώτων υλών μέχρι τη δημιουργία του τελικού προϊόντος, η ομάδα εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει ότι κάθε μπουκάλι κρασιού που παράγεται από την Αμπελόεις ,είναι της υψηλότερης ποιότητας.

Η Αμπελόεις έκανε το ντεμπούτο της στον κλάδο του κρασιού το 2008, παρουσιάζοντας δύο λευκά κρασιά – τη Φωλιά και τη Συμφωνία – σε εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία κέρδισε γρήγορα την αναγνώριση για τα εξαιρετικά κρασιά της και οι καταναλωτές αγκάλιασαν με ενθουσιαμό την καινοτόμο προσέγγισή της στην οινοποίηση. Ως πρωτοπόρος στον κλάδο, η Αμπελόεις ήταν το πρώτο οινοποιείο στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε γυάλινα πώματα (το γυάλινο πώμα Vino-Lok) αντί για παραδοσιακό φελλό, επιδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την καινοτομία.

Σήμερα, η Αμπελόεις φημίζεται για τα εξαιρετικά κρασιά της, φτιαγμένα με έναν μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακών τεχνικών οινοποίησης και καινοτόμων προσεγγίσεων. Από τον αμπελώνα εως το τελικό προιον, η οικογένεια και η ομάδα της Αμπελόεις παραμένουν αφοσιωμένες στην παραγωγή ποιοτικών οίνων που έχει να προσφέρει η Ελλάδα, με βαθύ σεβασμό για τη γη και πάθος για την τέχνη της οινοποίησης.

0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.