Το Οινοποιείο μας

Επισκεφθείτε το οινοποιείο

Καλώς ήρθατε στο σύγχρονο οινοποιείο μας, φωλιασμένο ανάμεσα σε γραφικούς αμπελώνες και αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό τοπίο.

Καθώς περπατάτε στα αμπέλια, θα σας τυλίγει το άρωμα της γύρω υπαίθρου και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντάτ η φροντίδα και την προσοχή που υπάρχει σε κάθε βήμα της οινοποιητικής μας διαδικασίας. Από τη συγκομιδή των σταφυλιών μέχρι την παλαίωση των κρασιών στην υπόγεια κάβα μας, θα καθοδηγηθείτε σε κάθε στάδιο από την έμπειρη και παθιασμένη ομάδα μας, η οποία θα μοιραστεί την τεχνογνωσία της και θα προσφέρει γνώσεις για τις οινοποιητικές παραδόσεις και τη φιλοσοφία της οικογένειας Τσιώλα.

Καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας, φροντίστε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα του πύργο της Απολλωνίας, της Θάσου και του Αγίου Όρους από την όμορφη αίθουσα γευσιγνωσίας μας. Εδώ, σας προσκαλούμε να επιδοθείτε σε μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή κρασιών μας, καθένα από τα οποία αντικατοπτρίζει αληθινά το πάθος μας για ποιότητα και τη δέσμευσή μας για αριστεία. Η ομάδα των ειδικών σομελιέ μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει σε κάθε σε ένα ταξίδι γευστικής δοκιμής  προσφέροντας πληροφορίες για τις μοναδικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά κάθε κρασιού.

Είτε είστε έμπειρος λάτρης του κρασιού είτε είστε αρχάριοι, μια επίσκεψη στο οινοποιείο μας είναι μια εμπειρία όπως καμία άλλη. Με τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρά του, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τη δέσμευση για την τελειότητα, είμαστε βέβαιοι ότι θα φύγετε με γνώσεις, έμπνευση και βαθιά ικανοποίηση.

Γιατί λοιπόν να μην κλείσετε την επίσκεψή σας σήμερα και να ανακαλύψετε τη μαγεία της οικογένειας Τσιώλα και τα εξαιρετικά κρασιά της Αμπελόεις;

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το πάθος μας μαζί σας!

0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.